Health Day logo

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Facebook

Συνεργασία της COLLAGEN POWER με τον Δημήτρη Γρηγοράκη
Εκτύπωση E-mail

 

Η «COLLAGEN POWER» αποτελεί μία δυναμική εταιρεία με νέες αντιλήψεις, η οποία διαθέτει καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και μοναδικής αποτελεσματικότητας που συμβάλλουν καθοριστικά στη δημιουργία μιας πιο όμορφης και υγιούς ζωής. Κορυφαίο προϊόν της εταιρείας αποτελεί το “Collagen Pro-Active”, το οποίο διανύει ήδη τον 4ο χρόνο επιτυχημένης διάθεσής του στην ελληνική αγορά. Οι ιδιότητες του πόσιμου κολλαγόνου “Collagen Pro-Active” είναι πολύ σημαντικές και υποστηρίζονται από πλήθος επιστημόνων της ιατρικής κοινότητας. Από το σύνολο αυτό δεν θα μπορούσε να λείψει η Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ».

 
Δεκάδες φυτοφάρμακα στο πιάτο μας
Εκτύπωση E-mail

 

Ο δεύτερος κύκλος αναλύσεων σε φρούτα και λαχανικά που πραγματοποίησε το ελληνικό γραφείο της Greenpeace, έρχεται να επιβεβαιώσει πως δεκάδες φυτοφάρμακα καταλήγουν στο πιάτο μας.

 
Η διατροφική αξία της σόγιας
Εκτύπωση E-mail

 

Η σόγια αποτελεί ένα ολοένα και συχνότερα καταναλούμενο τρόφιμο στην ευρωπαική διατροφή. Ποια είναι όμως τα θετικά της σόγιας  και γιατί οι Ανατολικοί λαοί που τη χρησιμοποιούν σαν κύριο τρόφιμο από παιδική ηλικία έχουν πολύ λιγότερα καρδιαγγειακά;

 
Coca-Cola: Δεσμεύεται για την υποστήριξη της καταπολέμησης της παχυσαρκίας
Εκτύπωση E-mail

 

Στο πλαίσιο της 127ης επετείoυ της Coca-Cola, η The Coca-Cola Company επιβεβαίωσε τη δέσμευσή της, παγκοσμίως, για την υποστήριξη της καταπολέμησης της παχυσαρκίας σε τέσσερις επιχειρηματικούς άξονες οι οποίοι θα συμβάλουν περαιτέρω στη δημιουργία υγιέστερων και πιο δραστήριων κοινωνιών.

 
H διατροφική αξία της σόγιας
Εκτύπωση E-mail

 

Γέννημα της Γης, αυτό το απίστευτο δώρο της Μητέρας Φύσης καλύπτει τις ανάγκες του σώματός σας και ικανοποιεί τις γευστικές σας απαιτήσεις. Νιώστε τη δύναμη της φύσης και απολαύστε τη νοστιμιά που σας προσφέρει.

 
«Καλά» vs «Κακά» λίπη: Μύθοι και αλήθειες
Εκτύπωση E-mail

 

Οι άνθρωποι έχουν συχνά την τάση να κατηγοριοποιούν ασυναίσθητα τα τρόφιμα σε «καλά» και «κακά», έτσι και με τα λίπη. Αν και ένας διαιτολόγος θα απέφευγε τέτοιους απόλυτους χαρακτηρισμούς, προφανώς και υπάρχουν τρόφιμα που κάνουν λιγότερο ή περισσότερο καλό στην υγεία μας και θα πρέπει να τα προτιμούμε αντίστοιχα. Πόσα όμως απ’ όσα έχετε ακούσει ισχύουν και πόσα είναι, «απλώς» μύθοι;

 
Σελίδα 5 από 12