Health Day logo

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Facebook

Nestlé Ελλάς – Ενισχύοντας την ποιότητα ζωής και συνεισφέροντας σε ένα πιο υγιές μέλλον
Εκτύπωση E-mail

Οι δεσμεύσεις της εταιρείας για τη Διατροφή

 

 
O Mπάρμπα Στάθης γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής
Εκτύπωση E-mail

10.000 κιλά λαχανικών και αλληλεγγύης ήταν το ελπιδοφόρο μήνυμα του πρώτου περιπάτου 1.000 μέτρων «Κάνε ένα βήμα για την υγιεινή διατροφή», που διοργανώθηκε από τον Μπάρμπα Στάθη τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής.

 
ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ: Νέο συμπλήρωμα διατροφής Meritene® Vitachoco
Εκτύπωση E-mail

Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, με πολυετή εμπειρία και ηγετική θέση στον τομέα της υγείας στην Ελλάδα, σε συνέχεια της επιτυχημένης πορείας στην Ελληνική αγορά του Meritene® Δύναμη & Τόνωση - ένα ρόφημα για τη διατήρηση της μυϊκής μάζας - παρουσιάζει το Meritene® Vitachoco, που έχει αναπτυχθεί από τη Nestlé Health Science.

 
Ποιοι διατροφικοί μύθοι βάζουν εμπόδια στο αδυνάτισμα;
Εκτύπωση E-mail

Το καλοκαίρι πλησιάζει και το όνειρο για ένα καλλίγραμμο σώμα θέλετε φέτος να γίνει πραγματικότητα.

 
Νέες μελέτες αντικρούουν την υπόθεση ότι τα ολιγοθερμιδικά γλυκαντικά μπορούν να επηρεάσουν τη λειτουργία του εντέρου ή να προκαλέσουν αύξηση του σωματικού βάρους
Εκτύπωση E-mail

Οι ρεαλιστικές και μικρές αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες και τον τρόπο ζωής, όπως είναι η αντικατάσταση της ζάχαρης με ολιγοθερμιδικά γλυκαντικά σε τρόφιμα και ροφήματα, αποτελούν έναν έξυπνο τρόπο για να επανέλθει κανείς στα φυσιολογικά του κιλά ύστερα από το αυξημένο βάρος των διακοπών.

 
Ο ρόλος της Διατροφής στην Ψωρίαση
Εκτύπωση E-mail

Το Σωματείο Υποστήριξης Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα, ΚΑΛΥΨΩ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης (29 Οκτωβρίου), διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση για το «ρόλο της διατροφής στην ψωρίαση». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της LEO HELLAS.

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερα ερευνητικά δεδομένα υποστηρίζουν τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στη διατροφή και την ψωρίαση με αποτέλεσμα οι σωστές διατροφικές συνήθειες να αποτελούν ένα σημαντικό μέρος της προσπάθειας αντιμετώπισης της νόσου. Ως πρωταρχική σημασίας παρέμβαση για την αντιμετώπιση της ψωρίασης αποτελεί η απόκτηση ενός υγιούς βάρους. Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε ότι οι τροφές δεν είναι μόνο μέσα μεταφοράς θρεπτικών συστατικών όπως οι υδατάνθρακες, οι πρωτεΐνες και τα λιπαρά, αλλά ταυτόχρονα -και πάνω απ' όλα- σημαντικών ουσιών με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, όπως οι πολυφαινόλες, τα φλαβονοειδή, οι ανθοκυανίνες και οι θειούχες ενώσεις,  χρήσιμων στην ψωρίαση.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 1 από 11