Health Day logo

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Facebook

Ποιοι διατροφικοί μύθοι βάζουν εμπόδια στο αδυνάτισμα;
Εκτύπωση E-mail

Το καλοκαίρι πλησιάζει και το όνειρο για ένα καλλίγραμμο σώμα θέλετε φέτος να γίνει πραγματικότητα.

 
Νέες μελέτες αντικρούουν την υπόθεση ότι τα ολιγοθερμιδικά γλυκαντικά μπορούν να επηρεάσουν τη λειτουργία του εντέρου ή να προκαλέσουν αύξηση του σωματικού βάρους
Εκτύπωση E-mail

Οι ρεαλιστικές και μικρές αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες και τον τρόπο ζωής, όπως είναι η αντικατάσταση της ζάχαρης με ολιγοθερμιδικά γλυκαντικά σε τρόφιμα και ροφήματα, αποτελούν έναν έξυπνο τρόπο για να επανέλθει κανείς στα φυσιολογικά του κιλά ύστερα από το αυξημένο βάρος των διακοπών.

 
Ο ρόλος της Διατροφής στην Ψωρίαση
Εκτύπωση E-mail

Το Σωματείο Υποστήριξης Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα, ΚΑΛΥΨΩ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης (29 Οκτωβρίου), διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση για το «ρόλο της διατροφής στην ψωρίαση». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της LEO HELLAS.

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερα ερευνητικά δεδομένα υποστηρίζουν τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στη διατροφή και την ψωρίαση με αποτέλεσμα οι σωστές διατροφικές συνήθειες να αποτελούν ένα σημαντικό μέρος της προσπάθειας αντιμετώπισης της νόσου. Ως πρωταρχική σημασίας παρέμβαση για την αντιμετώπιση της ψωρίασης αποτελεί η απόκτηση ενός υγιούς βάρους. Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε ότι οι τροφές δεν είναι μόνο μέσα μεταφοράς θρεπτικών συστατικών όπως οι υδατάνθρακες, οι πρωτεΐνες και τα λιπαρά, αλλά ταυτόχρονα -και πάνω απ' όλα- σημαντικών ουσιών με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, όπως οι πολυφαινόλες, τα φλαβονοειδή, οι ανθοκυανίνες και οι θειούχες ενώσεις,  χρήσιμων στην ψωρίαση.

 
Έρευνα: Η μείωση των θερμίδων βελτιώνει τη ζωή μας
Εκτύπωση E-mail

Βελτίωση της ποιότητας ζωής απλώς με μείωση των θερμίδων που λαμβάνονται μέσω της διατροφής, υπόσχονται ερευνητές στα άτομα φυσιολογικού βάρους. O περιορισμός των θερμίδων κατά 25%, για δύο χρόνια, συνδέεται με καλύτερη, σχετιζόμενη με την υγεία, ποιότητα ζωής έδειξαν τα αποτελέσματα της έρευνάς τους.

 

Η μελέτη*, που πραγματοποιήθηκε από ομάδα ερευνητών με επικεφαλής τον Δρ. Corby Κ. Martin, του Κέντρου Ερευνών Pennington Biomedical, Baton Rouge, LA, αποσκοπούσε στην επαλήθευση ή διάψευση της εικασίας ορισμένων επιστημόνων ότι ο περιορισμός των προσλαμβανόμενων θερμίδων επηρεάζει αρνητικά τον άνθρωπο, προκαλώντας μειωμένη αντοχή, καταθλιπτική διάθεση και ευερεθιστότητα.

 
mySticks, γευστικά και θρεπτικά κριτσίνια χωρίς γλουτένη!
Εκτύπωση E-mail

Τα νέα προϊόντα mySticks με την επωνυμία  Live Long Live Greek είναι κριτσίνια χωρίς γλουτένη, που αναπτύχθηκαν και δημιουργήθηκαν  μετά από συστηματική έρευνα, που διεξήχθη τα τελευταία 3 χρόνια από την εταιρεία SDC.

 
Μεσογειακή Διατροφή: Μια πολιτιστική κληρονομιά
Εκτύπωση E-mail

«Μεσογειακή Διατροφή: Τα οφέλη, το παρελθόν, το παρόν, το μέλλον” αλλά και ο ρόλος των συμπληρωμάτων διατροφής στην καθημερινότητα μας ήταν το θέμα της μελέτης που παρουσιάστηκε σήμερα σε εκδήλωση που διοργάνωσε η εταιρία Amway Hellas στην πρώτη επίσημη παρουσίαση στην ελληνική αγορά της σειράς συμπληρωμάτων διατροφής Nutrilite.  

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 1 από 11